שמן חוחובה - מסנן קרינה טבעי 100/250 מ"ל

שמן חוחובה הינו שמן טבעי, היפואלרגני ועשיר בויטמין E
ואומגה 9 ומופק מגרעיני צמח החוחובה.
השמן חוחובה הינו הצמחי הקרוב והדומה
ביותר להרכב החיצוני של עור האדם,
ולכן נספג לעומק העור בצורה מעולה ותורם להתחדשות העור!

89.00 159.00 

סגולות שמן החוחובה מופק מצמח החוחובה שמקורו באזור מקסיקו ודרום ארה”ב,
שם נעשה בו שימוש כבר עשרות שנים. בשנות ה -80 החל גידול מסחרי של מטעי חוחובה גם בישראל.
שמן החוחובה הוא אחד השמנים הקרובים ביותר בתכונותיו להרכב של השכבה החיצונית של עור האדם.
ולכן השמן הינו מרכיב חשוב מאוד כיום בתעשיית הקוסמטיקה ומהווה תחליף ידידותי לסביבה ומחליף את שומן הלווייתן שהיה נהוג להשתמש בו עד לפני שנים מעטות.

שמן החוחובה ידוע בסגולותיו הרבות, בין היתר לשמן החוחובה ריכוז גבוה של ויטמין E אומגה 9  וויטמינים נוספים.
רכיבים אלו חיוניים לשמירה על העור ומסייעים להתחדשותו.

כחלק מהרצון להשתמש בחומרים טבעיים ללא תוספת כימיקלים כגון  פארבנים SLS  וכימיקלים מזיקים נוספים, בשנים האחרונות החלו להשתמש ברחבי העולם בשמן החוחובה בצורתו הטבעית והטהורה ללא תוספות.
שמן חוחובה זה הינו שמן טהור 100% ואיכותי ביותר.

שמן בעל לא מעט סגולות

שמן החוחובה הינו שמן אורגני, אנטי בקטיריאלי ואנטי פטרייתי. סגולותיו רבות בין טיפול לעור הגוף או לעור הפנים,
הספיגה המהירה של השמן למקומות עמוקים בעור. טיפול בשורש השיער, הגנה מפני השמש על עור הגוף ,
ישנם לא מעט אנשים בעולם שמשתמשים בשמן, השמן לא מיוצר בכל מקום בעולם כך שיש לו את הייחודיות שלו בשל מקום היצור ממנו הגיע.

 

*אין הייעוץ מהווה חלופה לייעוץ רפואי מוסמך או חלופה לתכשירים אחרים שהומלצו

נפח

100 מ"ל, 250 מ"ל

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “שמן חוחובה – מסנן קרינה טבעי 100/250 מ”ל”

אולי יעניין אותך גם

Shopping Cart